DöNER PLACE OLDENZAAL

DöNER PLACE OLDENZAAL De lekkerste döner!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1140 beoordelingen
17 jan 2022 om 20:58 Prima service - snel, goed verpakt en daardoor goed warm en bovenal: Heel lekker!
16 jan 2022 om 1:23 Goed eten. Relatief snel bezorgd. Ze waren de lahmacun vergeten, maar deze werd binnen 5 minuten nagebracht. Topservice
15 jan 2022 om 19:50 Helemaal goed
15 jan 2022 om 13:56 Alles was perfect
15 jan 2022 om 10:43 Helaas is het eten veel te laat gekomen. Daarnaast is het eten koud afgeleverd. Helaas hebben ze niks met de klacht gedaan en hebben we grotendeels weg moeten gooien.
14 jan 2022 om 21:45 Het eten is ruim 30 minuten te laat bezorgd.
9 jan 2022 om 20:49 Heerlijk, maar als ik dan kritiek mag geven dan mogen ze iets ruimer zijn net de saus. Proefde de sambal en knoflook net aan en dat vind ik jammer, maar kan persoonlijk zijn. Maar in de basis gewoon een aanrader.
9 jan 2022 om 12:11 Wat een kut turk ik plaats een bestelling en ik zeg bel 06 nummer en ze bellen aan de deur en se hangen hem ook op aan de deurklink en hij werd nat.
9 jan 2022 om 11:09 Werd bijna half uur later bezorgd dan wat we hadden aangegeven. Eten was niet warm. De friet onder de kapsalon was echt lauw. Ook was de lachmacun kariger gevuld dan normaal.
8 jan 2022 om 0:20 Eten snel bezorgd, het was heerlijk!!
8 jan 2022 om 0:12 Top!!!!!
7 jan 2022 om 2:17 De bezorging mag iets sneller en lees de beschrijving goed voordat je bezorgd.